Baars Verzekeringen
0184 61 28 42

 

Nieuws

17
Dec 19
 
Fijne Feestdagen
Namens het hele team van Baars Verzekeringen wensen wij u hele fijne dagen en een gezond 2019. Maandag 24 en maandag 31 december is ons kantoor gesloten. Wij zijn u graag op 2 januari weer van dienst!!
27
Sep 19
 
Kerkbuurt 17 Sliedrecht op afspraak
Door de groei van ons kantoor en onze intensieve samenwerking met www.lukassenboer.nl en www.drechtstedenzekerheid.nl hebben we ervoor gekozen zoveel mogelijk vanuit één locatie te werken, dit om met elkaar u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.
23
Mei 19
 
Scooterzekerheid
Ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken, scooters.... Of het nu snor-, brom, klassieke- of elektrische scooters zijn, wij hebben ook voor u een passende scooterverzekering.
04
Mei 19
 
Autoverzekering en scheiden..
Een scheiding is natuurlijk al nooit leuk, maar dat het ook "dure" verrassingen kan geven in het verzekeringspakket is iets waar veel mensen niet direct bij stil staan. Het AD publiceerde daar een aardig artikel over:
18
Dec 17
 
Baars Verzekeringen Sponsort D3 van S.K.C. Merwede/Multiplaat .
Afgelopen zaterdag was het zover, het lang verwachte fotomoment voor de D3 van Korfbalvereniging S.K.C. Merwede/Multiplaat. Baars Verzekeringen is naast "Korfsponsor" ook Shirtsponsor van dit team vol jeugdige talenten....
14
Nov 17
 
Zorg 2018
Afsluiten van uw zorgverzekering via Baars Verzekeringen kan voordeliger zijn dan rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. Waarom?
07
Jul 17
 
O ja... de reisverzekering!
Voor veel mensen is het bijna zover, de zomervakantie staat voor de deur. Misschien twijfelt u nog over de bestemming en weet u nog niet precies waar u naartoe gaat, maar misschien bent u al wel bezig met de voorbereidingen? Wat uw plannen ook zijn, een goede reisverzekering mag niet ontbreken. Het afsluiten van een goede reisverzekering kan lastig zijn. Er zijn zoveel keuzes. Welke dekkingen heeft u nu echt nodig?
02
Jun 17
 
Nieuwe sites online!!
Vanaf heden staan onze vernieuwde websites online! In samenwerking met Internetbureau AddVision en www.mrpost.nl hebben we nieuwe frisse look neer gezet, voor:
10
Mei 17
 
Hoe een hacker een klein, vriendelijk bedrijfje ten onder deed gaan....
Alleen preventie is helaas niet altijd voldoende, een goede combinatie met een cyberriskpolis en de vaak bijbehorende aanvullende dienstverlening is bij sommige bedrijven geen overbodige luxe gebleken.
06
Apr 17
 
Hoe goed bent u op de hoogte van de verkeersregels
Hoe goed bent u nog op de hoogte van de verkeersregels? Zou u het theorie-examen nog steeds met goed gevolg afleggen? 40% van de verkeersregels is in de afgelopen 15 jaar aangepast? Maar er zijn bijvoorbeeld ook compleet nieuwe verkeersborden, andere maximum snelheden, wegmarkeringen en ook gewijzigde voorrangsregels...
22
Feb 17
 
Daling aantal aanrijdingen per leeftijdscategorie
Aantal aanrijdingen per leeftijdscategorie. Duidelijke daling vanaf een leeftijd van 28 jaar en juist een stijging vanaf 75 jarige leeftijd..
28
Nov 16
 
Zorgverzekeringen 2017
Ook voor 2017 kunt u via ons kantoor uw zorgverzekering afsluiten. Meer informatie kunt u lezen op onze zorgpagina