L&B Baars Verzekeringen
0184 61 28 42

 

Een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl, een nieuw kantoor

12-03-2021

Een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl

Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat wij u informeerden over de strategische samenwerking die we zijn aangegaan met advieskantoor Lukassen & Boer uit Papendrecht. Al snel hadden we in de gaten dat de samenwerking écht zou opbloeien als we vanuit één centrale locatie gingen werken. We informeerden u daarom in oktober van 2019 over de verhuizing van ons kantoor naar het pand van Lukassen & Boer in Papendrecht. In de periode die volgde groeide en bloeide de samenwerking. En hoewel beide kantoren nog steeds ieder een eigen specifieke positie in de markt innemen willen we het belang van onze samenwerking nadrukkelijker onderstrepen en we doen dat met een nieuwe huisstijl.  

Binnen de L&B Groep zal Baars Verzekeringen door het leven gaan als L&B Baars Verzekeringen. De nieuwe huisstijl is herkenbaar, modern en onderstreept de geslaagde samenwerking van de afgelopen jaren. De passie voor onze klanten is gebleven, de kracht van de samenwerking is er aan toegevoegd.

Een nieuw kantoor
Het samenwerken op één locatie en de groei zorgde er echter wel voor dat we volledig uit ons jasje zijn gegroeid. We zochten daarom naar een plek waar we weer écht kunnen “samen-werken” en waar we weer de ruimte ervaren om optimaal te kunnen werken aan de dingen die onze klanten blij maken. In het centrum van Papendrecht vonden we een prachtig nieuw kantoor. Op de plek waar Vorm Bouw hun geschiedenis schreef nemen wij het stokje maar al te graag over. Op ruim 1800 m2 kantooroppervlakte creëerden we voor alle 75 L&B’ers een bijzondere werksfeer en vooral heel veel ruimte voor ontmoeting en werkplezier. De Veerweg 165 is vanaf 22 maart de plek waar wij heel graag nieuwe  hoofdstukken gaan toevoegen aan het verhaal van L&B Baars Verzekeringen en dat van onze klanten.

Een feestelijke opening is momenteel niet mogelijk, maar we kijken er des te meer naar uit om u persoonlijk te mogen ontvangen op onze nieuwe plek!