Baars Verzekeringen
0184 61 28 42

 

Particulier

Verzekeringen......, wat zijn dat eigenlijk?

Een verzekering sluit u af om het financiële risico van schades te beperken.

De noodzaak voor het afsluiten van een verzekering wordt bepaald door de mate waarin u risico wilt en kunt lopen. U kunt bij ons terecht voor hulp om het risico in te schatten. Verzeker niet te weinig of te veel!


Een goede verzekering is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Hierdoor verzekert u alleen wat voor u noodzakelijk is. Dat betekent niet te veel verzekerd maar ook niet te weinig.

Baars Verzekeringen adviseert  u over de juiste verzekeringen  voor uw situatie.

Er zijn veel verschillende verzekeringen en er zit soms ook een groot verschil in de prijs. Wij zoeken voor u de beste verzekering tegen de laagst mogelijke prijs. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw persoonlijke wensen ten aanzien van de dekking, beperkingen of mogelijkheden van een verzekering.

Baars Verzekeringen adviseert u niet alleen bij het afsluiten van de verzekering, wij doen meer. Heeft u na het afsluiten nog vragen, verandert uw persoonlijke situatie of doet zich een onverhoopte schade voor: u neemt contact met ons op en wij zullen de zaken snel en vakkundig verder voor u regelen. Dit scheelt u veel tijd en energie en wij doen dit graag.

Inventarisatie van uw lopende verzekeringen.
Mogelijk weet u zelf niet goed meer wat u nu heeft verzekerd, bij welk verzekeraar dit loopt, en of dit nog wel tegen een gunstige prijs is. Baars Verzekeringen kan voor u, overigens geheel vrijblijvend, een inventarisatie maken van uw lopende verzekeringen, de eventuele overlap of hiaten aangeven en adviseren over de prijs van uw verzekeringen. U krijgt hierdoor een een uitgebreid en duidelijk overzicht van uw verzekeringen en eventueel een aanbieding van  Baars Verzekeringen als wij een verzekering in uw voordeel kunnen veranderen. (bijvoorbeeld een zelfde verzekering, maar dan tegen een voordeliger tarief).