L&B Baars Verzekeringen
0184 61 28 42

 

Particulier

Verzekeringen......, wat zijn dat eigenlijk?

Een verzekering sluit u af om het financiële risico van schades te beperken.

De noodzaak voor het afsluiten van een verzekering wordt bepaald door de mate waarin u risico wilt en kunt lopen. U kunt bij ons terecht voor hulp om het risico in te schatten. Verzeker niet te weinig of te veel!


Een goede verzekering is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Hierdoor verzekert u alleen wat voor u noodzakelijk is. Dat betekent niet te veel verzekerd maar ook niet te weinig.

L&B Baars Verzekeringen adviseert  u over de juiste verzekeringen  voor uw situatie.

Er zijn veel verschillende verzekeringen en er zit soms ook een groot verschil in de prijs. Wij zoeken voor u de beste verzekering tegen de laagst mogelijke prijs. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw persoonlijke wensen ten aanzien van de dekking, beperkingen of mogelijkheden van een verzekering.

L&B Baars Verzekeringen adviseert u niet alleen bij het afsluiten van de verzekering, wij doen meer. Heeft u na het afsluiten nog vragen, verandert uw persoonlijke situatie of doet zich een onverhoopte schade voor: u neemt contact met ons op en wij zullen de zaken snel en vakkundig verder voor u regelen. Dit scheelt u veel tijd en energie en wij doen dit graag.

Inventarisatie van uw lopende verzekeringen.
Mogelijk weet u zelf niet goed meer wat u nu heeft verzekerd, bij welk verzekeraar dit loopt, en of dit nog wel tegen een gunstige prijs is. L&B Baars Verzekeringen kan voor u, overigens geheel vrijblijvend, een inventarisatie maken van uw lopende verzekeringen, de eventuele overlap of hiaten aangeven en adviseren over de prijs van uw verzekeringen. U krijgt hierdoor een een uitgebreid en duidelijk overzicht van uw verzekeringen en eventueel een aanbieding van L&B Baars Verzekeringen als wij een verzekering in uw voordeel kunnen veranderen. (bijvoorbeeld een zelfde verzekering, maar dan tegen een voordeliger tarief).